infoMOBILA

ALPROM

Excellence in furniture manufacturing since 1963

ALPROM

ALPROM S.A. Pitești se numară printre liderii industriei de mobilă din România și Estul Europei datorită orientării spre calitate, capacităfffgților mari de prelucrare a lemnului, și a experienței solide în domeniu, începând cu 1963. 


 Marca Alprom reprezintă mobila autentică, recunoscută prin calitate și durabilitate. Linia de produse constă în mobilier în design clasic și modern, în lemn masiv sau parțial masiv pentru: sufragerie, dormitor, living si hotel. Țintim excelența în toate etapele meșteșugului lemnului, și astfel reușim să colectăm materia primă, să o procesăm pas cu pas și în final să îi dăm forma unei piese de mobilier de înaltă calitate în design elegant. Principalele esențe în care lucrăm sunt stejar, fag, plop și alte tipuri specifice pentru zona est-europeană. 


 Alprom S.A. este recunoscut ca și furnizor tradițional de produse de mobilă pentru piața vest-europeană, reușind să realizeze o cifră de afaceri de peste 12 de milioane de Euro, din care exportul reprezintă 70%.


Misiunea noastră este să oferim clienților noștri excelență în producția de mobilier printr-o linie completă de produse durabile, de înaltă calitate, cu un design elegant și finisaje impecabile.

Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma ALPROM
are 14683 afisari
© ALPROM » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact