infoMOBILA
Sigla Class distribution

Class distribution

Noi dam CLASA mobilierului tau!

Class distribution

De mai bine de 10 ani tinem pasul cu trend-ul vremii, producand si folosind materiale specifice fiecarei perioade in parte. Astfel, dupa atata timp, am ajuns sa putem spune cu mandrie ca producem orice fel de mobilier din orice fel de material, PAL, MDF si lemn masiv.

Pe langa faptul ca apreciem si executam intocmai produsele dupa ideile clientului, la cerere, venim si noi cu ideile noastre prin personalul specializat pe care il avem, arhitecti si designeri de interior. In acest fel, totul se poate pune in practica intr-un mod cat se poate de armonios, in acord cu dorinta beneficiarului.

Masuratorile si schitele 3D ale mobilierului pe care il doriti sunt facute de oameni specializati in acest sens.

Class distribution va recomanda:

imagine
Rollbox-uri
Rollbox-uri cu sau fara inchidere centralizata. Dimensiuni: 400x450x600. Decor: wenge, cires, fag, stejar, mahon, mar, etc. Termen de livrare: 7 - 10 zile.
imagine
Productie usi de interior
Alegerea unei usi de interior pune in dificultate pe majoritatea celor care isi renoveaza sau isi construiesc o casa. Zecile de intrebari care nu isi gasesc raspuns si indoiala ca nu vor gasi nimic pe gustul lor este inceputul de drum in gasirea unei usi “perfecte”de interior.Cand alegem o usa de interior [...]
imagine
Productie mobilier la comanda
          Cu o vechime de mai bine de 10 ani pe piata de mobilier, CLASS ofera clientilor mobila de calitate din PAL, MDF si lemn masiv la preturi mai mult decat competitive. Personalul de specialitate impreuna cu utilajele de ultima generatie si grija fata de detaliu au facut ca [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Class distribution
are 6820 afisari
© Class distribution » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact