infoMOBILA

Rom Confort Iasi

Noi va armonizam locuinta

Rom Confort Iasi

Rom-Confort a luat nastere in anul 1999 prin initiativa d-nului Romeo Grigoriu si are ca activitate principala - comercializarea de mobilier si accesorii. Sediul firmei este situat pe strada Silvestru nr.20 dupa Peco Moll Podul de Piatra - Iasi. La noi puteti gasi mobilier cu design unic si elegant creat de experti in domeniu.

Ne adresam unei game largi de clienti, avand preturi si produse pentru toate gusturile (in perioada aceasta magazinul nostru vine in intampinarea d-voastra cu reduceri de pana la 20% ).


 


Magazinul ofera intr-un ambient deosebit, o experienta estetica inedita, vizitatorii putand admira colectiile de mobilier pentru camere de zi, dormitoare, camere de tineret si bucatarii. Accentele de culoare si stil ale decoratiunilor si accesoriilor prezente, creeaza impreuna cu designul modern al mobilierului un spatiu dominat de bun gust si proportii bine definite si perfect adaptabile oricarei locuinte autohtone.


Serviciile noastre includ si vanzare mobilier-ului en gross din import ( pentru detalii despre oferta si preturile noastre en gross va rugam contacti-ne la magazin ). Avem parteneri in toate orasele mari din tara, cat si in afara tarii si vindem mobilier pentru export.


Va oferim montajul gratuit si asiguram transportul pe raza municipiului Iasi.


 

Rom Confort Iasi va recomanda:

Fara imagine
Servicii
Firma noastra va ofera urmatoarele servicii : - Mobila de cea mai buna calitate, la preturi incredibiile direct de la producator - Transport si montaj gratui - Asistenta si consultata tehnica.
Fara imagine
Va asteptam
Va asteptam cu o larga gama de produsepentru toate  buzunarele. Magazinul nostru va ofera  grupe de colt, dormitoare, canapele, holuri, bucatarii living-room-uri si mobilier divers
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Rom Confort Iasi
are 7486 afisari
© Rom Confort Iasi » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact